Top

PROCEDURA CIVILA

TITLU-Procedura civila

DOMENIU ASOCIAT- Suspendare a judecatii

TIP DOCUMENT-incheiere

NUMAR DOCUMENT-6126

DATA-20.06.2007

Reclamantul S.G. a solicitat instantei in contradictoriu cu paratul L.G.D. ca prin hotararea ce o va pronunta sa dispuna anularea certificatului de mostenitor emis pe numele acestuia din urma .

Prin incheierea de sedinta din data de 28.02.2007, instanta a suspendat judecata cauzei in temeiul art. 155/1 C.p.civ., pana la depunerea de catre reclamant la dosar a copiilor certificatelor de mostenitor a caror anulare o solicita prin actiunea introductiva si a precizarilor privind motivul nulitatii absolute sau relative, precum si a temeiului legal al cererii .

Prin incheierea de sedinta din data de 20.06.2007, instanta a respins cererea de repunere pe rol a cauzei, constatand cauza suspendata in continuare pentru motivele indicate in incheierea de sedinta din 28.02.2007 .

Impotriva acestei incheieri a declarat recurs reclamantul, care a criticat-o pentru nelegalitate, aratand ca a depus toate actele necesare judecarii cauzei si pentru anularea actului intocmit ilegal.

Prin decizia civila nr. 312 din 15.11.2007, Tribunalul Braila a respins ca nefondat recursul declarat de reclamant, considerand neintemeiate criticile aduse hotararii. Astfel, acesta a apreciat ca instanta de fond a retinut in mod corect ca nu se poate relua procesul civil in masura in care reclamantul nu depune actele solicitate, necesare judecarii cauzei si nici nu indica motivele pentru care considera ca certificatele de mostenitor sunt nule .

Etichete: