Top

Viol

INSTANTA

In ziua de 10.09.2010 , inculpatul T N a consumat bauturi alcoolice , astfel ca intorcandu-se in stare de ebrietate la domiciliul sau , s-aluat la cearta cu concubina sa R G , motiv pentru care , in jurul orei 16.00 , aceasta a plecat la sora sa D D din sat C , com G , jud G.

A doua zi R G revenind la locuinta concubinului sau si gasindu-l in continuare in stare de ebrietate , s-a luat din nou la cearta cu acesta , astfel ca a luat hotararea de ase desparti de el. sens in care a plecat la locuinta parintilor sai , situata in aceeasi localitate , respectiv sat si com Z , jud V.

In jurul orelor 22.30-23.00 , inculpatul T N aflandu-se in stare de ebrietate , a plecat prin sat cu bicicleta pentru a-si cauta concubina , astfel ca ajungand la locuinta partii vatamate R S a intrat in imobilul acesteia , ocazie cu care a gasit-o pe aceasta stand pe pat si odihnindu-se.

Dupa ce in prealabil inculpatul si-a aprins o tigara si a intrebat-o pe vatamata unde este concubina sa , iar aceasta i-a replicat ca el ar trebui sa stie unde este , intrucat traieste cu dansa , inculpatul stiind ca partea vatamata este bolnava si lipsita de aparare , i-a propus sa intretina raporturi sexuale .

Desi numita R S l-a refuzat spunandu-i ca este nebun , vazand ca acesta insista , pentru a scapa de el , a incercat sa se refugieze dupa soba , sperand ca in acest fel inculpatul nu va mai putea sa o sileasca sa mai intretina cu el relatii intime.

Partea vatamata nu a reusit sa fuga de pe pat , intrucat inculpatul oprind-o , a tras-o de maini si a incercat sa o incalece pentru asi duce la indeplinire activitatea infractionala.

In aceste conditii partea vatamata a incercat sa se apere de inculpat mai intai aruncand cu o farfurie luata de pe masa , dupa care zgiriindu-l cu unghiile pe partea stanga a fetei , precum si dupa ureche.Vazand ca partea vatamata se opune , inculpatul a tras-o de par si lovind-o cu palma peste fata , a imobilizat-o pe pat si a intretinut cu dansa relatii sexuale normale aproximativ 30 min. din mai multe pozitii.Ulterior inculpatul a incercat sa intretina cu vatamata , dupa epuizarea actului sexual normal si relatii sexuale orale , insa aceasta opunandu-se , susnumitul a renuntat la intentia sa .

Intrucat inculpatul a inceput sa sangereze in urma leziunilor ce i-au fost produse pe fata , atat camasa de noapte a partii vatamate cat si cearceaful de pe pat s-au murdarit de sange.

Dupa consumarea actului sexual , inculpatul a mers intr-o alta camera pentru a se imbraca , timp in care in locuinta a venit fiica partii vatamate R G M in varsta de 14 ani.

Cu aceasta ocazie minora intrand in camera mamei sale si discutand cu aceasta , a luat la cunostinta despre faptul ca a fost violata de concubinul sorei sale , motiv pentru care susnumita s-a grabit sa iasa din locuinta pentru a merge si a-l anunta pe fratele sau R E A si organele de politie.

In momentul in care a iesit din incaperea in care se afla mama sa , pe hol s-a intalnit cu inculpatul , care intreband-o unde este concubina sa , pentru a-si asigura plecarea minora i-a raspuns ca sora sa este in spatele locuintei.

Pe drum , in timp ce se deplasa spre locuinta fratelui sau , despre faptul ca mama sa a fost violata de catre inculpat R M a adus la cunostinta si prietenelor sale D G si G F.

Fiind sesizate organele de politie , in jurul orei 1.00-1.300 acestea s-au deplasat la locuinta partii vatamate R S , ocazie cu care au vazut ca aceasta prezenta leziuni si totodata au aflat in mod direct de la aceasta ca inculpatul a silit-o sa intretina relatii sexuale cu dansul , desi se afla intr-o stare precara de sanatate si foarte slabita fizic.

Totodata in aceeasi noapte organele de politie au procedat la identificarea inculpatului si examinarea sa criminalistica , context in care au constata ca acesta prezenta mai multe leziuni pe fata si dupa ureche.

Tags: