Top

Asociaţii

Prin cererea înreg sub nr.3699/110/2009, reclamanta M.L.C. a chemat în judecată pe pârâta A.R.B. pentru ca prin hotărâre judecătorească să fie obligată să-i accepte calitatea de luptător pentru victoria Revoluţiei României din decembrie 1989 şi să facă toate demersurile pentru obţinerea certificatului de luptător pentru victoria Revoluţiei României din decembrie 1989 la Secretariatul de Stat cu problemele revoluţionarilor Bucureşti.

Acţiunea a fost legal timbrată.

În motivarea acţiunii reclamanta a arătat că a făcut toate demersurile pentru obţinerea certificatului de revoluţionar cu martori şi înscrisuri însă toate demersurile sale au fost zadarnice.

Pentru a formula prezenta acţiune reclamanta trebuia să facă dovada că Asociaţia de revoluţionari Bacău a fost legal constituită până la data de 30 decemb.1992.

Din delegaţia depusă la dosar de reprezentantul C.I. rezultă că Asociaţia revoluţionarilor 22 Decembrie 89 Frăţie şi dreptate Bacău figurează înscrisă în registrul asociaţiilor şi fundaţiilor conform Hot.jud 40/30.04.2009 a Judecătoriei Bacău.

Faţă de aceste considerente acţiunea reclamantei va fi respinsă pentru lipsa calităţii procesuale pasive.

Etichete: